Waarom je verantwoordelijk moet zijn als je met tegenstanders te maken hebt

Nee

Waarom je verantwoordelijk moet zijn als je met tegenstanders te maken hebt

Toen ik voor het eerst naar de hoogtepunten van een voetbalwedstrijd keek, merkte ik dat er tijdens de rust nogal wat coaches waren die ervoor wilden zorgen dat de tegenstander niet nog een touchdown zou scoren. Dit frustreerde de spelers nog meer omdat we al twee scores voor hadden en ze nog steeds meer willen. Na de wedstrijd kwamen ze terug en scoorden de volgende twee doelpunten. In het 4e kwartaal gebeurde hetzelfde opnieuw. Mijn punt hier is dat wanneer je geen aandacht schenkt aan het spel van je team, het andere team het overneemt.

Als ik aan deze situatie denk, doet het me denken aan de film "NCIS". de-mobiele-bbq.nl bbq bestellen. In de film hadden de slechteriken altijd een plan om het spel te winnen en waren ze erg georganiseerd. De goeden daarentegen hadden geen idee hoe ze konden voorkomen dat ze een touchdown scoorden. Dit is de reden waarom ik, als ik naar de hoogtepunten kijk, altijd hoop dat het andere team niet nog een touchdown scoort. (bestel BBQ-rib).

Veel coaches maken de fout zo gefocust te zijn op hun voetbalstrategie dat ze no-huddle vergeten. Om te slagen, wat uw team ook doet, moet u zich kunnen aanpassen aan wat er gaande is. Als de verdediging bijvoorbeeld snel gaat spelen, moet de overtreding precies weten waar het spel naartoe gaat. Ze moeten weten hoe snel ze met de bal gaan rennen en precies waar hun verdediger zich bevindt. Als je zo gefocust bent op no-huddle en de klok loopt, loop je het risico de controle over het spel te verliezen.

Site bezoeken voor meer info: de-mobiele-bbq.nl