Review van Food Truck Huur, de eerste Food Truck van Nederland

Mocht u het zich afvragen: de Foodtruck Huur, het merk van alle Foodtruck rassen in Nederland, wordt eigenlijk uitgesproken als “Fooal”. Dit is een toespeling op het feit dat de busjes niet splinternieuw zijn, maar zijn gerepareerd en gerestaureerd door hun vorige eigenaren. Ze bieden je ook de kans om onder je neus verschillende lekkernijen uit de meest exotische delen van de wereld te proeven en te proberen.

De Foodtruck is uitgegroeid tot zoveel meer dan een mobiele concessiestand of koelkast. Je zou kunnen zeggen dat het de doorgeefluik vormt tussen de klanten en de voedselproducenten, aangezien je nu ook in je eigen keuken heerlijke foodtruck-gerechten kunt bereiden en serveren. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uitgaan bij slecht weer, het vinden van een standplaats en het plaatsen van een metalen structuur om uw apparaten en machines te huisvesten.

Wat de ToetToetFood Foodtruck onderscheidt van de andere foodtrucks en stands op de markt van vandaag, is dat ze worden geleverd met een compleet barmenu, inclusief enkele premium cocktails, wijnen en bieren. Met een uitgebreide collectie speciaalbieren, wijnen en likeuren zou je kunnen zeggen dat de Foodtruck meer is dan alleen een mobiele koelkast: het is een mobiele bar. U kunt een speciale cocktail bereiden om te combineren met een specifiek soort wijn of bier, evenals een brede selectie van de beste tapasbars van over de hele wereld.

Een gewone Foodtruck verkocht doorgaans koude en warme dranken, zoals bier, wijn, champagne en sterke drank. De Foodtruck Huur, wat ‘de foodtruck die geeft’ betekent, heeft echter een extra menu waaruit je kunt kiezen. Dit omvat internationale lekkernijen zoals Japanse sushi, Turkse kebabs, Indiase biryani, Mexicaanse lekkernijen zoals tamales en quesadilla’s en Franse gebakjes zoals bougies. De enorme verscheidenheid aan voedsel waaruit een klant kan kiezen, kan u verrassen. U kunt bijvoorbeeld een van de beroemde viskebabs van het restaurant bestellen en deze laten serveren op gestoomde witte rijst, of misschien genieten van een schotel met enkele van hun meest populaire tapasgerechten, zoals een schaal met prime rib, eendenlevers en krab. benen vergezeld van een gegooide salade.

Naast de verschillende soorten voedingsmiddelen die een klant kan kiezen op een Foodtruck Huur zijn er nog meer belangrijke dingen om te overwegen. Natuurlijk is de kwaliteit van het eten en de service van het grootste belang, maar deze twee gaan hand in hand. Naast hun uitgebreide inventaris van mooie wijnen en bieren, heeft de Foodtruck Huur ook vier restaurants die een brede selectie uitstekende gerechten uit de hele wereld bieden. Twee van deze restaurants, Wijaya Womens, gelegen in Neelville, NJ en Wijaya Waring, gelegen in Ridgeland, SC, zijn verantwoordelijk voor meer dan 25% van de omzet van het restaurant per week.

De eigenaren van beide mooie etablissementen zijn erg trots op de hoge kwaliteit van het eten en de service die ze hun klanten bieden. Deze twee restaurants hebben zelfs vele prijzen gewonnen en zijn zelfs meerdere keren in de New York Times te zien geweest. Ze zijn ook te zien geweest in de Wall Street Journal. Ze kregen zelfs een uitnodiging voor het kerstdiner van het Witte Huis. Dus of u nu op zoek bent naar een all-you-can-eat Chinees buffet of een Europese keuken, beide uitstekende etablissementen zullen uw vakantie veel aangenamer maken.

Kijk voor meer informatie op https://toettoetfood.nl/