metrotegels

metrotegels zullen uw badkamerdecor verbeteren

Eenvoudig maar stijlvol, er is een goede reden waarom metrotegels een oudje maar een goodie zijn. Uitgevonden in de late jaren 1800 in Amerika door Duitse immigranten, zijn metrotegels door de jaren heen een populaire ontwerpkeuze voor huizen en bedrijven.

Metrotegels, van zwart tot wit of een verscheidenheid aan andere kleuren, zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Van effen wit of zwart tot mozaïek, steen of marmer, de vele manieren waarop u metrotegels thuis kunt gebruiken, worden beperkt door uw eigen verbeeldingskracht. De veelzijdigheid van metrotegels maakt ze een geweldige optie voor thuis of commercieel ontwerp. Metrotegels zijn zelfs zo populair dat ze vaak worden gebruikt als optie voor patio’s en zwembaddecks.

Om in lijn te blijven met de populariteit van metrotegels, zijn er een aantal verschillende stijlen en kleuren beschikbaar. Zwart, wit en grijstinten behoren tot de meest voorkomende metrotegels, hoewel de kleurkeuzes variëren van natuurlijke aardetinten tot helder blauw en metro groen. De meeste metrotegels hebben een rechthoekige vorm, maar er zijn enkele ronde opties beschikbaar. Rechthoekige metrotegels zijn geweldig voor badkamers en keukens, en ze kunnen zelfs buiten worden gebruikt. Decks en pagina’s met afgeronde hoeken zijn populair voor de woonkamer, terwijl andere vormen, zoals ovalen en vierkanten, meer geschikt zijn voor de keuken.

Een andere stijl van metrotegels is gemaakt van een zeer grote steen, een bloementegel genaamd. Deze bloementegels zijn meestal verkrijgbaar in verschillende maten en patronen, waardoor ze perfect zijn om kleuraccenten aan een ruimte toe te voegen. Flower metrotegels zijn ook gemaakt van verschillende materialen, waaronder speksteen en graniet. Dit geeft je de mogelijkheid om een metrotegel te kiezen die past bij het bestaande kleurenschema van je badkamer, keuken of andere ruimte.

Een andere populaire keuze voor metrotegels is 3 x 6 tegels. Je kunt deze in allerlei vormen krijgen, inclusief vierkant, rechthoekig en rond. Je kunt ze zelfs in mooie vormen krijgen, inclusief harten, sterren en zelfs vlinders! 3 x 6s zijn een geweldige aanvulling op een backsplash of keuken, omdat ze voldoende ruimte bieden om voedsel en andere benodigdheden te verspreiden.

Als u op zoek bent naar metrotegels voor een douche of badkamer, zoek dan naar heldere metrotegels met een hoogglansafwerking en matte afwerking. Als u veel slijtage aan uw bestaande voeg heeft, kunt u overwegen nieuwe metrotegels te kopen die zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen veel slijtage, zoals keramiek. Deze materialen zijn veel duurzamer dan de voeg die de meeste mensen thuis gebruiken, en ze kunnen je badkamer of douche een mooie, schone afwerking geven zonder dat je af en toe dure aanpassingen hoeft te doen.

Wat betreft de soorten metrotegels die u in uw badkamer moet gebruiken, heeft u verschillende opties. Als u een mooie roestvrijstalen kuip heeft, kunt u een marmeren metrotegel kiezen om over uw badkuip te plaatsen. Of misschien besluit u dat een heldere en glanzende metrotegel met een hoogglansafwerking precies is wat u nodig heeft in uw badkamer. Je kunt ook gekleurde metrotegels gebruiken om het uiterlijk van je badkamer aan te passen, en veel mensen kiezen voor gedurfde kleuren zoals oranje, rood, blauw, paars en groen voor hun badkamerontwerpen. Wat uw ontwerpdoelen ook zijn voor uw badkamer, er is een metrotegel die aan uw behoeften voldoet.