SUZ Makelaars in Leeuwarden

Makelaardij Leeuwarden

Makelaardij is een overeenkomst tussen een koper en een verkoper. Kopers en verkopers gaan een contract aan met een makelaarskantoor om onroerend goed te kopen of verkopen. Door de verkoper wordt aan de makelaar een commissie betaald, dit bedrag wordt afgetrokken van het bedrag dat in het contract is afgesproken. Makelaars zijn te vinden in Nederland, Denemarken, Engeland, België, Spanje, Italië, Duitsland, VS, China, Japan, Singapore, Zuid-Afrika, Italië, Rusland, Polen en in vele andere landen over de hele wereld.

Een van de meest populaire soorten makelaardij is de Voorhees Brokerage, die eigendom is van en wordt beheerd door Brazilianen. De Voorhees Brokerage staat bekend om zijn reputatie flexibel te zijn en sterke netwerkverbindingen over de hele wereld te hebben. Voorhees Brokerage wordt ook algemeen beschouwd als een van de leidende en veiligste franchises in Zuid-Amerika en wordt door veel kleine en grote bedrijven gebruikt om eigendommen in Zuid- en Midden-Amerika en op andere plaatsen in de wereld te kopen en verkopen. Het bedrijf is opgericht in Santo Domingo, Brazilië en wordt geleid door Fabio Gimeno da Silva. Deze Brazilianen, ook bekend als Fiodor en Luiz Felipe Gimeno da Silva, worden beschouwd als enkele van de beste makelaars ter wereld.

Een andere populaire makelaardij is de Met Voor Makelaardij. Dit type makelaardij is niet in handen van Braziliaanse bedrijven of particulieren, maar van Nederlandse en Italiaanse bedrijven. Met Voor is gevestigd in Nederland en wordt geleid door Wim De Wijng. Hij is een voormalig werknemer van de Vrije van Nisteren, het grootste vastgoedbedrijf van Nederland. Hij heeft uitgebreide ervaring en expertise in het kopen, verkopen en verhandelen van onroerend goed in Nederland.

Makelaardij Leeuwarden is een van de grootste niet-Amerikaanse vastgoedondernemingen ter wereld. Het is ook een van de toonaangevende makelaars in onroerend goed in Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Het bedrijf werd in 1963 opgericht door Wim De Wijng.

Brokerage Leeuwarden heeft als beursvennootschap verschillende vestigingen en vestigingen over de hele wereld. Veel van haar vestigingen zijn gevestigd in de landen in Zuid- en Midden-Amerika. Onder de vestigingen bevinden zich in: India, Mexico, Verenigd Koninkrijk, Nederlandse Antillen, Zuid-Afrika, Canada, Verenigde Staten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Chili, Colombia, Venezuela en Peru. Dit zijn enkele van de landen waar u een Brokerage Leeuwarden-kantoor kunt vinden, waaronder: Argentinië, Bolivia, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Spanje, Honduras, Peru, Suriname, Thailand, Vietnam, Chili, Colombia en Nieuw-Zeeland.

Makelaardij Leeuwarden is het enige makelaarskantoor dat zich exclusief bezighoudt met Vastgoed in Nederland. U kunt op basis van uw behoefte en locatie naar onroerend goed zoeken via de internetgebaseerde diensten die door het bedrijf worden aangeboden. Er is een online calculator die u helpt bij het berekenen van het maandelijks inkomen dat u kunt verwachten na het verkopen van een woning of het kopen van een woning. Deze calculator gebruikt de laatste prijzen volgens de Nederlandse vastgoedmarkttarieven. U kunt ook de Nederlandse woningkaart bekijken en woningen zoeken volgens uw criteria in Leeuweling.

Bezoek voor meer informatie hun website op suzmakelaars.nl