Diamond painting foto

Maak uw eigen kruissteekfoto

Gepersonaliseerde sets met diamanten fotolijsten kunnen een mooi en persoonlijk cadeau zijn voor uw geliefde of vriend. Deze fotolijsten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, maten, kleuren en instellingen en kunnen worden aangepast met foto’s, kunst, gedicht, clipart of elk type foto dat u maar wilt. Veel van de fotolijsten van Diamond Painting worden geleverd met een extra lijst voor uw cd’s, dvd’s en andere fotocadeaus en kunnen samen worden gekocht. U kunt geweldige aanbiedingen voor diamanten fotolijsten vinden door online te winkelen.

Fotolijsten met diamanten zijn een prachtig cadeau voor uw dierbaren, omdat ze op een speciale manier prachtig en smaakvol kunnen worden weergegeven. Als u op zoek bent naar een bepaalde fotolijst met diamantschilderij die bij een speciaal sieraad past, overweeg dan om een fotolijst met boor diamanten te gebruiken. Deze kit wordt compleet geleverd met een boormachine en speciale acrylverf die je kunt gebruiken om een unieke diamanten fotolijst te maken.

De meeste boor diamanten fotolijsten zijn verkrijgbaar met vellen acryl canvas in standaardformaat, klaar om uw foto op af te drukken. Andere pakketten zijn verkrijgbaar met canvas bedrukt met ronde diamanten, driehoeken en andere onregelmatig gevormde diamanten. U kunt deze afbeeldingen ook laten inlijsten op stof, papier, karton of stof met speciale versieringen en passementen. Veel mensen geven er de voorkeur aan om het canvas bedrukt met ronde diamanten te gebruiken en krijgen een grotere, duurdere diamanten set als cadeau of jubileum.

De meeste diamanten fotolijsten bevatten instructies en een lijst met benodigdheden die nodig zijn om uw meesterwerk te voltooien. Sommige kits bevatten alleen het acryl canvas, terwijl andere compleet zijn met het frame, speciale acrylverf en beschermende laag. Bij beide opties heeft u uw eigen inkt en penselen nodig om uw afbeeldingen aan te brengen. De speciale acrylverf is gemakkelijk aan te brengen, maar je wilt er zeker van zijn dat hij veilig is om op je foto te gebruiken, zodat je kunt beginnen met genieten van je kunstwerken.

Als je graag unieke creaties maakt met sieraden, kralen, kristallen en andere stenen, dan is een diamantschilderboor wellicht precies wat je nodig hebt. U kunt een diamantschilderboor kopen in een kitvorm die alle benodigdheden bevat die u nodig hebt om uw canvas te voltooien. De kit bevat een boor en een borstel, evenals speciale acrylverf die speciaal is gemaakt voor diamantkunst. De boor en de borstel zijn gemakkelijk te gebruiken en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u met verf knoeit. Met behulp van de speciale acrylverf kunt u uw patroon omlijnen en in verschillende gedetailleerde delen van uw afbeelding schilderen met diamanten en andere edelstenen.

Met dit eenvoudige maar opwindende proces heb je een prachtig schilderij dat niet alleen verbluffend maar ook zeer betaalbaar is. Dit proces kan gemakkelijk worden uitgevoerd door zowel vrouwen als mannen die graag hun eigen kunstwerken of kruissteekprojecten maken. Voor een extra persoonlijk tintje is het een geweldig idee om enkele foto’s van familieleden of favoriete plaatsen op te nemen, evenals andere persoonlijke items die u in het voltooide werk wilt opnemen. Om uw Diamond Cross Stitch-afbeelding af te werken, laat u gewoon uw speciale acrylverf door een bead-feeder lopen voordat u deze afwerkt met een beschermende coating.

Bezoek voor meer informatie hun website op mythofasia.nl/