auto importeren duitsland

Importeren auto’s uit Duitsland. Hoe pak je dat aan?

Wij importeren auto’s uit Duitsland vanwege hun hoogwaardige prestatieauto’s. Als je erover nadenkt om een auto uit Duitsland te kopen, dan is het altijd een goed idee om een importauto uit Duitsland te gaan halen, want er zijn tegenwoordig veel nieuwe auto’s die hier in Duitsland beschikbaar zijn. Deze auto’s zijn ook goedkoper verkrijgbaar en u kunt ze gemakkelijk betalen. Het enige probleem doet zich voor als u niet weet waar u het voertuig wilt kopen. Er zijn veel plaatsen in Duitsland waar u auto’s kunt kopen, maar het hangt af van uw keuze, budget en tijdsdruk.

De eerste stap om auto uit Duitsland te importeren is het inklaren van douanerechten en andere lokale heffingen. Veel staten in de VS hebben zeer hoge taken en als u zich niet aan deze wet houdt, moet u mogelijk zware rechten betalen. Sommige staten laten de exporteurs niet toe om de klanten kosten in rekening te brengen voordat de auto-import is voltooid. Voordat u een auto uit Duitsland koopt, vooral als u een buitenlander bent, moet u contact opnemen met de overheid en alle relevante informatie over invoer- en uitvoerrechten krijgen. U moet zich ook bewust zijn van het feit dat veel staten in de VS zeer vergelijkbare wetten hebben met betrekking tot lokale verplichtingen en dat deze niet verschillen van de wetten van Duitsland.

Het belangrijkste van de lokale belastingen als u een auto uit Duitsland gaat importeren, is dat u de accijns dagelijks moet betalen, ongeacht of u de auto een jaar of een maand gaat gebruiken. Het is beter om de auto door de douane te laten onderzoeken op mogelijke schade voordat u hem naar de Duitse staat brengt. U kunt geen enkel risico nemen en moet absoluut zeker zijn van het betalen van de rechten.

Als het gaat om de douane-invoer, is de eerste plaats die u bezoekt het lokale douanekantoor van de haven waar u voertuigen wilt importeren. De meeste auto’s die uit de VS komen, landen in de haven, dus u moet de juiste procedure volgen voor het aangeven van de goederen door langs het juiste douanekantoor te gaan. Nadat u het voertuig heeft aangegeven, moet u een factuur invullen met alle belastingen en andere heffingen die u moet betalen. U kunt de volledige details opvragen bij het lokale kantoor.

De volgende plaats die u moet bezoeken als u een auto uit Duitsland importeert, is de importservice van de haven waar u landt. Daar kunt u het voertuig kopen na het invullen van uw factuur. Voor de betaling van de factuur worden betalingsprocedures gevolgd en dit hele proces dient op een zeer ordelijke manier te verlopen. U kunt ervoor kiezen om een bestelling te plaatsen nadat het hele proces is voltooid. Als u besluit een bestelling te plaatsen, moet u de naam, het adres en het contactnummer opgeven van de persoon bij wie u koopt.

Als u ge├»mporteerde auto’s uit de VS wilt kopen, is het een goed idee om contact op te nemen met importautodealers van de haven, die u de beste tarieven zullen bieden. Ook vindt u in de haven veel dealers van de auto’s die u goede tarieven zullen bieden. Bij het importeren van auto’s uit de VS moet u ervoor zorgen dat u alle vereiste richtlijnen en wetten volgt, zodat u binnen de regels van de douane en de USDO kunt blijven. Dit zorgt ervoor dat u geen enkel probleem met de auto ondervindt. Daarom zullen alle tips die hierboven in een artikel worden genoemd, nuttig zijn als u een voertuig van de VS wilt kopen. Voor meer details en informatie over het importeren van auto’s uit de VS, kunt u contact opnemen met een van de erkende of geregistreerde Amerikaanse auto-importeurs.

Meer informatie … https://www.vanleersum.nl/auto-importeren-duitsland/