Hoe u domeinnamen registreert 

Hoe u domeinnamen registreert 

Het registreren van een domeinnaam is vrij eenvoudig en het is een van de weinige “internetbasics” die u tegenwoordig zelf kunt doen. Dus als je op het punt staat aan de slag te gaan met webhosting of zo ongeveer iets anders op internet, dan moet je dit misschien nog een keer bekijken. Het feit is dat de meeste taken die u moet uitvoeren vrij standaard zijn en dat ze allemaal op internet zelf kunnen worden gedaan. Het grote verschil tussen al deze verschillende services is dat sommigen van hen wat meer complicaties hebben bij het registreren van een domeinnaam en de ondersteuning die ze bieden.

 

Dus, wat zijn enkele van de verschillende services die mensen kunnen gebruiken wanneer ze moeten leren hoe ze een domeinnaam registreren? Welnu, in de afgelopen jaren is de populairste domeinnaamregistrar verschillende keren van eigenaar veranderd. Bovenaan de lijst hebben we Eigen Domein. Hoewel niet veel mensen het beseffen (als je nieuw bent, zou je dat kunnen).

 

IOS en ILS zijn beide bedrijven die de meeste domeinservers van het web beheren. Hoewel IOS momenteel het grootste deel van de markt heeft, en degene is waarmee Eigen Domein verbonden is (IOS behandelt alleen hun zakelijke kant), is ILS de leider als het gaat om applicaties. Zij zijn de makers van veel van de functies die ervoor zorgen dat de websites die u bezoekt, werken. Als u van plan bent te leren hoe u domeinnaamdomeinen registreert, moet u zeker ILS bekijken.

 

Als je wilt leren hoe je domeinnamen registreert, dan is de eerste stap het vinden van een goede registrar. Als je hebt besloten om voor een meer gevestigd bedrijf zoals Eigen Domein te gaan, dan zijn je opties enigszins beperkt. Er zijn tal van andere kleinere bedrijven die wachten om meer klanten aan te melden. Als u echter op zoek bent naar Eigen Domein of een ander kleiner bedrijf, dan heeft u meer geluk bij het zoeken naar een provider van een.com-domeinnaam.

 

Als u op zoek bent naar een kwaliteitsnaamregistrar, moet u voorzichtig zijn. Ik weet zeker dat je de horrorverhalen hebt gehoord over een aantal van de bedrijven die buitensporige prijzen vragen en / of je een slechte ervaring bezorgen als het gaat om het aanmelden. Dat hoeft echter niet jouw geval te zijn. Als u op zoek bent naar een kwaliteitsregistrar (we zullen hier enkele van de beste bedrijven bespreken), zorg er dan voor dat u er een vindt die goede recensies heeft en veel waar voor zijn geld biedt.

 

Als u echt wilt weten hoe u domeinnamen registreert, kunt u het beste een dienst als Eigen Domein gebruiken. Deze bedrijven bieden u alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan. Ze bieden een geweldige website (die ook fungeert als een registratiewebsite) waar je alles kunt vinden wat je moet weten, inclusief prijzen en wat voor soort naam je gaat krijgen. Ze bieden ook een professionele ondersteuningslijn die u kunt bellen wanneer u deze nodig heeft, ongeacht het tijdstip van de dag. Hoewel er geen sexy manieren zijn om een domeinnaam te registreren, is Eigen Domein waarschijnlijk de service die u zou moeten gebruiken als u klaar bent om uw website online te krijgen.

Domeinnaam registreren? Start hier!